Dagen i punkter

 • Vaknade av att sonen ramlade i golvet med en rejäl smäll. Alla fyra sover numera i samma säng när morgonen kommer och det är riktigt, riktigt mysigt – men trångt. Smällen resulterade i tårar och kramar, smärtan gick dock över när Pokemon började. Någon som fattar storheten med det programmet?
 • Frukost med kokosbollar som efterrätt – en bra start på dagen. Glöm GI. I detta hus är det välbehaget som går före.
 • Spraystädning (the Ullestyle) stod sen på schemat, liksom badning av barn och allmän uppröjning av litet, vitt, stökigt hus. Nu är det fint på ytan och kaos om man glättar bakom de stängda dörrarna. Men – gott luktar det.
 • Sen var det teater. Finkultur som liten och stor riktigt njöt av. Efter föreställningen var det clownfika, nästan ännu roligare. En mycket, mycket rolig clown (David från Sälteatern) som konverserade fritt med fikande barn. Idag hade han och Olle en lång diskussion om vad kärlek egentligen är. Kan man vara kär i en chokladboll? Den tycker man ju om. Nej, menade sonen. Kärlek är ju när man använder munnen och pussas med en människa. Olle har en tjej, så han vet ju. Mammahjärtat gladdes åt konversationen, i tider av strider och kampen mellan gott och ont i StarWarsfixeringen.
 • Godisinköp hos Malin på Hemmakväll. Kisspaus – väldigt akut läge.
 • Hockeyeftermiddag hos den mycket fina familjen E. Jag bjöd in oss – fräckt nog – och med tanke på hur trevligt det är att hänga hos dem så kommer jag att göra det oftare. Glada barn, AIK-förlust, pizza, festfixeri, brunchplaner, skolprat (tre av fyra är lärare, så det är väl oundvikligt…) och allmänt gemytligt. Tänk vad trevligt det är med människor som man bara kan känna lugnet med. Det gillar Soof.
 • Nu är vi hemma. En liten prinsessa kapsejsade av trötthet och den store prinsen ville prata, dricka vatten och umgås. Men, nu sover även han.
 • Tid för kontemplation. Då är frågan – lättsam tv-serie eller mer tankekrävande. Gissa vad vi väljer?
 • Godnatt alla ni som trotsar trenden (jag följer fortfarande bloggstatistiken) och tittar in här en lördagkväll.

2 responses to “Dagen i punkter

 1. Härligt med kultur, och dessutom barnkultur! Härligt att det satsas och härligt att ni går!

  …Och grattis! Du har gjort din första s.k. ”fulblogg”! (eller den första jag läst här i alla fall)

  Eller iofs, den var ju rätt ordnad och uppspaltad, inte ihophafsad på måfå, men den innehöll ändå vad en fulblogg ska innehålla; en sammanfattning av dagen helt enkelt 🙂

 2. Äsch, besöksstatistik är inget att haka upp sig på. Jag läser nästanjämt, och jag gillar det 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s