Hobbykockens son

  

Pojken på bilderna har en pappa som introducerade den mest fantastiska röran – guckan – för mig. Den serveras ofta i det Soofska hemmet – till grillat, bröd, grönsaker och senast idag till lax och ugnsrostade grönsaker. En universalröra alltså.

Låt mig därför presentera:

Patriks pinjeröra

 

3 msk pinjenötter

1-2 vitlöksklyftor

1 msk hackad chili

0,5 dl neutral olja

3 msk tomatpure

 

Rosta nötterna lätt (har du bråttom funkar det utmärkt med orostade också…) och mixa sen ihop allt med en mixerstav.

Svårare än så är det inte.

Annonser

5 responses to “Hobbykockens son

  1. Men sicken liten rackarunge som fastnat på bild! Guckan sounds good but that freaking garlic kills me… Do YOU like garlic?

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    *internt skämt

    /Lisalove

  2. Pinjeguckan är bäst i test, alla kategorier!
    Med den på bordet lyckas man med de flesta 30-års fester och midsommarpartyn 🙂

    /Testpanelen väst på stan

  3. VARNING! Röran är beroendeframkallande… Vad var det i saften på kalaset egentligen? Pojken på bilderna brukar normalt sitta still med vattenkammat hår och säga ”Ja, tack”. 😉

  4. Bjud mig på den nån gång,

  5. Du är fantastiskt duktig på att fotografera barn. Jättecharmiga bilder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s