Utvecklingssamtal och tristtristtrist

Om det är någon lärare där ute som vet vad jag pratar om så räcker det att jag säger utvecklingssamtal. Om du har den stora turen att du innehar ett annat yrke så kan jag berätta att utvecklingssamtalsperioden är en tid då man allvarligt överväger sitt yrkesval – som om man inte skulle göra det annars…

I mitt fall ska nitton samtal á minst 45 minuter bokas in och genomföras under några veckor, samtidigt som all annan verksamhet ska fortgå helt obehindrat – hahahaha. Till dessa samtal ska noggranna utvecklingsplaner med tydliga mål skrivas ner och presenteras för intresserade vuxna och barn. Själv ska man hinna med livet, barnen, sambon och att andas. Inte det lättaste.

Så, nu har jag spytt galla över en hektisk period i livet. Jag gillar ju annars att ha det hektiskt – men jag menar hur mycket roligare låter det inte med Waynes chaite än utvecklingssamtal?

Sen är det faktiskt så att jag när det väl kommer till kritan tycker att det är riktigt kul och intressant att sitta på dessa samtal och berätta/lyssna/fundera/socialisera. Människor är ju kul och det är väl därför man fortfarande jobbar med detta. Det är bara det att det är så rackarns trist med alla förberedelser. Sekreterare kanske vore nåt?

Snart ska jag ut och känna vårvindarna ta tag i mitt hår. Långpromenad med fru Eriksson står på schemat och det kan behövas lite luft en dag som denna. Giv mig styrka som min kära mor ofta brukade säga.

Annonser

One response to “Utvecklingssamtal och tristtristtrist

  1. INTRESSERADE vuxna och barn!? Den som ändå finge ha såna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s