Midsommarafton 2008

Midsommarafton blev en fin sådan. Vi firar alltid med denna högtid med familjerna A-M och L-L. I detta koncept ingår sex barn – tre treåriga flickor och tre sexåriga pojkar. Vi har sedan tre år tillbaka bävat för denna midsommarafton – jag menar, hur kul skulle det kunna bli med alla barn i någon form av trotsålder?

Facit blev att vi hade haussat upp detta år så mycket att vi alla nog kunde beteckna det som riktigt lugnt. Visst, sex barn gör ju av med ganska mycket energi under en midsommarafton och visst kan man säga att ljudvolymen ibland var hög – men på det stora hela kan man nog säga att vi pustade ut.

Här kommer lite bilder från sommarens mitt. Spana in hur lätt det var att få alla barn att sitta/stå fint framför kameran… Puh. Jag kan ju i och för sig tycka att det är lite charmigare med kort som visar sanningen och inte bara en tillfixad lögn. Barn är barn och inget annat.

 

 

 

 

Annonser

One response to “Midsommarafton 2008

  1. Åh, vilka härliga ungar och vilken fin gruppbild. Och vilket alldeles underbart rött hår på killen! Tårtan, ja den känns igen. Mmmmm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s