Söndag

Det är söndag och med det vemod. Älskar de lediga stunderna så mycket att jag nästannästan går sönder när jag inser att morgondagen innebär grusiga ögon, trötta barn och skyndaskyndabråttombråttom. När det dessutom ser ut att bli en vecka som går till historien vad gäller att mötas i dörren och lämna över till varandra känns det väl sådär att starta vecka 44.

Men.

Vecka 44 ligger ändå framför mig och med den även mörkret. Både vad gäller kvällarna och sinnesstämningen. En födelsedag som innebär ljus på en grav istället för femtioåtta ljus på en tårta och Allhelgona-helgen på det. Kul. Inte alls.

Vad väntar dig i veckan?

11 responses to “Söndag

 1. veckan börjas med att underbara dottern har fått en magsjuka som just bröt ut… Hoppas den går över fort för resten av veckan måste ägnas åt statistik studier eftersom jag har tenta om en vecka. *suck*

 2. Jobb, jobb, jobb och kanske nytt jobb? Hälsa på min fd hund, pandan Liza, i söderhamn och en STOR längtan till v45 och Ramsele.

 3. Gravljusen kommer att tändas… Förstår helt klart, även mycket att göra med tanke på att allt ställs på ända när det är k-dagar på jobbet och alla ordinarie tider blir långdagar. Både längtar till helg och inte! / En stoor kram till Soof!

 4. En kväll på Make Up Store och en kväll på Arenan. Där emellan planerapackadiskatvättaväckasövajobbabetalaräkningar…

 5. Veckan ska tillbringas med tapetsering, målning och annat fix innan köket kommer om 1,5 veckor. Föräldramöte i skolan samt ensamhemmautanAndershelaveckanframtillsöndag… Ha en så bra vecka som möjligt – Kram C

 6. P har någon slags magsjuka, så vi får se hur det går för oss andra. Möte med nya rektorn, som snart är den gamla. Halloweenparty för lilla snälla häxan S och middag på Bryggargatan – P och hans arbetskompisar ska laga maten tillsammans med kocken och alla respektive får komma och äta, inte illa. Kramar till dej från mej.

 7. Har precis kommit ut ur stora sjukveckan (tvåmagsjukor+tvåfeberfrossor) så vi hoppas på en bättre vecka…. Lite jobb, lite resor, kanske lite IKEA… (förhoppningsvis inga fler sjukdommar!!)

 8. …vecka 44 hos mej:
  * jag blir ett år äldre…inte så mycket paket eller grattis…fick ”mitt” igår med en underbar dag på IKEA:)
  * jobbajobbajobba em, trist men ledig på fredag:)sambon jobbar fm, olika som alltid så jag vet hur det känns att träffas i dörren, OM man nu gör det, vi träffas oftast med en lapp på köksbordet;)
  *Storebror har fått halsfluss, mindre kul:(
  *…borde röja upp innan sambon tar över men sitter här istället…
  *Hoppas för övrigt på lite snö i veckan, så att det blit lite ljusare.
  *Renovering pågår!

  Hoppas du får en mysig vecka trots trista minnen, och jobb, lite sömn och lite sambo å allt det där…Vi peppar varann istället å kämpar på va? nästa vecka är en ny, bättre vecka å på fredag tar vi helg va?!:)mysa å pysa å tänka på att det snart är glöggtider:)mmmm….

  KRAM

 9. Vet faktiskt inte vad jag ska säga, Soof, annat än att vi skickar kramar här från M-B och hoppas att ni har något litet ljus i mörkret.
  Själv ska jag försöka få in en stund med mina barn i kyrkan på lördag, även om dom ska till farmor och farfar och mysa. Vi har gjort det till en liten tradition att gå dit och tända ljus på Allhelgona & prata lite med dom som är uppe i himlen. Kan vara skönt ibland att göra det, faktiskt.
  Tusen ljus till er i höstmörkret!

 10. Nysningarna avlöser varandra hrä hemma hos barnen, så det verkar som om de håller på att bli sjuka igen.

 11. Bitte o Lars-Bertil

  Har suttit och tagit ut Liza:s blogg på papper.
  Hoppade över till Din blogg Vi ska åka till stugan i morron. Igår ställde Bitte fram ett ljus att ta me
  till Era föräldrar. vi saknar dom också.
  Kram till Er alla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s