Maskerad och partyparty

Vi hade en riktigt fin helg. Varm i hjärtat gled jag iväg till jobbet idag. En del helger ger en så mycket påfyllnad att man är nöjd trots att det är måndag. Eller i alla fall inte lika tung i sinnet.

Här kommer fulbloggen. Visst är det den ni alla går och väntar på?

Fredagen blev fin med bus eller godis, Uffe & Hanna samt skönt Idolslapp framför teven. Precis som en fredag ska vara helt enkelt. Enkel, kravlös, fredagsmys och tända ljus. 

Lördagen bjöd på Byske och trots att jag känner allt annat än happyhappy känslor varje gång bilen svänger in i det lilla samhället som en gång var min bas så blev det en helt okej dag. Vi tände ljus på graven och tog sen en traditionsenlig tur på Höstmarknaden. Enligt samma tradition shoppades nadanollintet. Vi träffade familjen A-M och hann socialisera litegrann över en varmkorvslunch innan vi skildes åt.

Vi drog sen vidare mot Byskebyn där ett spontanbesök kom att bli en flera timmar lång visit. Det är nåt speciellt med det lilla vita huset med de hängande hängrännorna och människorna som bor där. Fina människor helt enkelt.

Sen väntade svärmor och svärfar med middag inne i staden. Trötta föräldrar däckade sedan framför Fringe, en serie som vi inte riktigt har bestämt oss för om det ska bli en keeper eller ej.

I söndags blev det lite skönt häng hos Ejreviarna på förmiddagen, snabb lunch och piff till prinsessa och pirat. 

  

Sen en promenad in till en av stadens restauranger där tacobuffé, troll och disco väntade. En del jublade, andra hade det jobbigare och vissa dansade benen av sig. Min son släppte loss rejält och den stolta modern kan se recensioner både här och där vad gällde hans moves och sköna stil. Pappan – som aldrig dansar – påstår att han måste ha ärvt rytmen av honom. Jag säger bara hrmmpff.

  

Sen hastade vi vidare till Basvägen där Olles ex, fröken Milla, väntade med inflyttningsfest, mer disco och en scen att inta. Olle var inte sen att nappa på erbjudandet, showade loss och skrev sen autografer till trånande tjejer. Måste säga att det var en nöjd ung man som somnade igår.

Detta var en fulblogg från en människa som känner att orden satt långt inne idag. Måste kanske ta lite te, en tryffel och dra en varm filt över sig. Det kanske är det man ska unna sig en ensam kväll som denna.

Annonser

4 responses to “Maskerad och partyparty

  1. Häftigt med maskerad! Det är ju alltid roligt med masker! 😉 Kram Anna

  2. Jag kan inte sluta imponeras av hur otroligt fina bilder du alltid, härligt med lyckade helger.

    Te och filt har jag med lika ensam jag men ingen tryffel 😦

  3. Vilka fantastiska barn ni har!! Jag är så otroligt impad av young mr Travolta! Det tåls att upprepas många gånger..
    Magiska bilder som vanligt. Visst är det skumt att vissa dagar så bara sprutar det ord, medan andra dar så är det bara stopp. Mycket underligt.. Som min dotter sa när klosstornet rasade: Sånt är livet!
    Mys i filten. Kramar i massor

  4. Tack för besöket synd att det inte är oftare vi ses bara. Låter som om ni hade det riktigt kul på discot. Nu när O är utklädd som pirat ser man så otroligt lik han är sin pappa, det är nästan skrämmande och sen M som är så lik sin mamma. Kunde inte bli bättre. Som DJ sa: Vilka ögon M har. Och vi vet ju vem hon fått dem av…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s