Sköna söndag

Det har varit en alldeles underbar helg. Ungefär som en bal på slottet. Fredagen blev ju fin med uteliv tillsammans med grannarna. Vi stupade i säng när fredagen blivit lördag och fick oss en sovmorgon eftersom barnen sov borta. Den lediga förmiddagen tillsammans på tu man hand ägnade vi åt en shoppingtur på ICA Maxi. Tänk vad man unnar sig romantiska saker när man får chansen.

Lördagkvällen tillbringade vi med familjen F/L. Det blev en rackarns trevlig kväll som toppades med Guitar Hero och barncharader. Olle visade sig vara en hejare på gestaltning och hans version av ett brev går nog till historien.

Idag har barnen och pappan åkt skridskor medan mamman gjorde de riktiga fynden på Åhléns halvahalva-rea. Kände mig mycket välmående efter shoppingturen. Tänk att det är så kuligt att köpa saker. Men man säger ju att vi ska shoppa oss ur den ekomomiska krisen, så man får väl slå sig på bröstet och känna att man dragit sitt strå till stacken. Eller?

Vi har idag även hunnit med en fikastund hos familjen T. Det var längesen, så det var en välkommen inbjudan och en mycket trevlig eftermiddag.

Kvällen toppades med stavgång – jag vet, pensionärsvarning – du behöver inte ens nämna det Lisa – och livsfrågor tillsammans med fru E. Man hinner prata om mycket på 45 minuter.

Så. Detta var en äkta fulblogg. Vad hände i ditt liv en helg som denna?

Annonser

7 responses to “Sköna söndag

 1. Igår hann även jag och barnen med lite reashopping på Åhlens – finfint! Fikade även traditionsenligt chokladbollar på CK. På kvällen bänkade sig familjen A-M framför Kalle och chokladfabriken – K var mycket nöjd!
  Idag har vi åkt lite pulka och madrass vid Landskyrkan tillsammans med grabbarna Andersson på gatan. Samlades sedan hos oss för lite go´fika från ICA.
  Byggaren står i och framsteg görs på toafronten.
  Medleborna G o R var även här ikväll och inspekterade.
  That´s about it!
  I morgon jobb…

 2. Ja, romantiska stunder på tu man hand är verkligen en sak man unnar sig när man är barnfri. Typ saker som att städa, kanske (gud bevare mig) försöka renovera något eller kanske rent utav göra som ni och handla på ICA Maxi. Fina saker som onekligen får kärleken att blomstra. Lovely.

 3. Här har det blivit skidåkning! Samt de nya gardinerna är uppsatta! Skönt! Sedan har det varit allmänstädning! Även det är skönt när det väl är gjort… Alltså inget speciellt egentligen! Kram anna

 4. Hade gärna bytt helg med dig – vi har precis rest oss upp och orkat städa upp efter fyra dagars magsjuka som inleddes av Ebbe natten till torsdag. Fredagnatt tog Jessica över och tillbringade natten över en hink/toaletten, varefter att Ebbe drog igång att spy igen (!) på lördag. Tror att vi tvättat alla sängkläder vi har samt förbrukat minst fyra rullar hushållspapper, och några liter coca-cola och vätskeersättning. Nu är dock huset städat och barnet sover sött. Alla har spytt klart.

 5. HA HA HA HA !!!
  Har provat att åka skidor efter min hund. Jag kommer att skratta 1 v minst åt detta.

 6. …hmmm…mest sjuka, 40graders febran…helgen som skulle umgås m morfar å gänget blev en sjukhelg, idag VABbas det…

  kramis

 7. Här är man trött och lite nere efter långdag på jobbet. Hemma 19.30. ( Lärare har så bra arbetstider…) Varför kan man inte få ägna sig åt eleverna och planering av roliga saker tillsammans med dem? Jag trodde att det var det som var vårt uppdrag, att hjälpa dem lära för livet om saker och ting och hur man ska vara som människa. Nu känns det som om vi pratar bort tiden och fyller i papper, eleverna kommer sist. Som du skrev nyss, Monday,Monday blev mayday,mayday.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s